Svenska Familjehem Örebro

Nu söker vi fler jour- och familjehem i Örebro med omnejd. Vill ni anmäla er? Gå direkt till intresseanmälan.

Vi söker er som är familjehem eller vill bli familjehem i Örebro. Det finns ett stort behov av jour och familjehem i Örebro så vi ser gärna att ni intresseanmäler er. Vi har ramavtal med drygt 200 kommuner i Sverige och ett stort antal förfrågningar om jour- och familjehemsplaceringar kommer från Örebro. Därför söker vi nu kontakt med er. Fyll i formuläret för att intresseanmäla er så hör vi av oss.

Svenska Familjehem AB är ett företag, verksamt i hela Sverige utifrån våra kontor i Gävle, Sollentuna, Farsta, Örebro, Göteborg och Lund. Vi arbetar med att erbjuda trygghet och stöd i kvalitativa jour- och familjehem. Våra familjehem och jourhem är noggrant utvalda och utredda med Kälvestenmetoden för att kunna erbjuda korta eller långvariga placeringar, akut om så krävs.

Svenska Familjehem har ramavtal med 200 kommuner runt om i Sverige och är som verksamhet certifierad av RFF, Riksförbundet för Förstärkt Familjehemsvård. Vi har god erfarenhet av komplexa placeringar och ungdomar som söker asyl i Sverige som ensamkommande barn. Bland våra familjer har många annan etnisk bakgrund och flera av dem har erfarenhet av att komma till ett nytt främmande land. Gemensamt för våra familjer är viljan att erbjuda barn och ungdomar trygghet och stabilitet i sin utveckling.

Förfrågan om jour- eller familjehem - Ring 0707 66 78 99
Vi hjälper dig att hitta rätt familj, 24h service.