Svenska Familjehem Nacka

Nu söker vi fler jour- och familjehem i Nacka med omnejd. Vill ni anmäla er? Gå direkt till intresseanmälan.

Vi söker dig som är familjehem eller vill bli familjehem och bor i Nacka. Svenska familjehem har stor efterfrågan på både jour och familjehem i det området. Vi har ramavtal med drygt 200 kommuner i Sverige och ett stort antal förfrågningar om jour- och familjehemsplaceringar i Nacka. Därför söker vi nu kontakt med er. Intresseanmäl er via detta formuläret så hör vi av oss.

Svenska Familjehem AB är ett företag, verksamt i hela Sverige utifrån våra kontor i Gävle, Sollentuna, Farsta och Lund. Vi arbetar med att erbjuda trygghet och stöd i kvalitativa jour- och familjehem. Våra familjehem och jourhem är noggrant utvalda och utredda med Kälvestenmetoden för att kunna erbjuda korta eller långvariga placeringar, akut om så krävs.

Svenska Familjehem har ramavtal med 200 kommuner runt om i Sverige och är som verksamhet certifierad av RFF, Riksförbundet för Förstärkt Familjehemsvård. Vi har god erfarenhet av komplexa placeringar och ungdomar som söker asyl i Sverige som ensamkommande barn. Bland våra familjer har många annan etnisk bakgrund och flera av dem har erfarenhet av att komma till ett nytt främmande land. Gemensamt för våra familjer är viljan att erbjuda barn och ungdomar trygghet och stabilitet i sin utveckling.

Förfrågan om jour- eller familjehem - Ring 0707 66 78 99
Vi hjälper dig att hitta rätt familj, 24h service.