Familjehemskonsulent Jönköping

2 st Jour- och familjehemskonsulenter till Jönköping

Svenska Familjehem får allt fler förfrågningar både från Socialtjänster och familjer i Jönköpings-området med omnejd. Nu söker vi två personer som vill vara med och öppna ett kontor i Jönköping.

Vi söker dig som tycker det skulle vara kul att vara med från början, öppna ett kontor och etablera Svenska Familjehems kultur och professionella arbetssätt i Jönköping med omnejd. Du har erfarenhet från familjehems-området, antingen som socialsekreterare på Socialtjänst eller som familjehemskonsulent på en privat aktör. Våra uppdragsgivare ställer krav på att du är Socionom.

Vi erbjuder fortlöpande utbildning som du styr över själv, moderna arbetsredskap, friskvårdsprogram och ett fritt arbetssätt. Vi har flexibla arbetstider och ett målinriktat sätt att jobba på.

Arbetsuppgifterna består i att rekrytera och utvärdera familjer, matcha Socialtjänstens behov med våra familjer samt, inte minst, att fortlöpande stödja och handleda våra familjehem. Du kommer att jobba nära dina kollegor på Huvudkontoret i Sollentuna, vi har ett tätt kunskaps- och informationsutbyte där vi hjälper och sporrar varandra. Anställningen är tills vidare med fast marknadsmässig lön och jourersättning, med placering i Jönköping.

Vi ser fram emot din ansökan med CV senast 29:e april till [email protected].

Vid frågor skriv mejl eller ring 0739 80 13 88.

Svenska Familjehem har ramavtal med följande kommuner:
Stockholm Stad, Lidingö, Täby, Danderyd, Vaxholm, Österåker, Vallentuna, Tierp, Östhammar, Knivsta, Enköping, Heby Sandviken, Ockelbo, Bollnäs, Söderhamn, Hofors, Ljusdal, Nordanstig, Ovanåker, Trollhättan, Vänersborg, Mölndal, Uppsala, Huddinge, Nykvarn, Södertälje, Sundsvall, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Härnösand, Borås, Bollebygd, Herrljunga, Marks, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Kungsbacka, Nacka, Tyresö, Värmdö, Sigtuna, Järfälla, Upplands-Bro, Upplands-Väsby